Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deathfire Grasp (Objęcie Ognia) zostanie usunięte z gry wraz z patchem 5.2!

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! MÓJ MAIN -.-

VEIGAR BEZ TEGO BĘDZIE TEZ OP, ALE TO ROBIŁO Z NIEGO PRO ;f

Rushowałem zawsze DFG.. Combo i nawet ad na midzie się składał... E W DFG Q R ;/

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Ej ale dlaczego niby mają też ahri skoro mają do niej wypuścić skina

Ale co Ahri? Chodzi o to, że Veigar i Ahri bazowali na DFG. Był to do nich podstawowy item combo. Nie usuną tych postaci tylko DFG.

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Szkoda, bo przedmiocik był fajny. W każdym bądź razie zakładam, że Rito zrekompensuje DFG jakimś innym itemkiem, bo nie wierzę, żeby tyle postaci straci swoje ogromne możliwości (bez Deathfire też coś tam zdziałają, ale napewno nie tyle, ile poprzednio). ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Szkoda, bo przedmiocik był fajny. W każdym bądź razie zakładam, że Rito zrekompensuje DFG jakimś innym itemkiem, bo nie wierzę, żeby tyle postaci straci swoje ogromne możliwości (bez Deathfire też coś tam zdziałają, ale napewno nie tyle, ile poprzednio). ;s

"Ważna wiadomość : Usunięcie DFG nie będzie tylko zmianą - numer bohaterów zdobędą ulepszenia/zmiany jako rekompensata.

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

"Ważna wiadomość : Usunięcie DFG nie będzie tylko zmianą - numer bohaterów zdobędą ulepszenia/zmiany jako rekompensata.

No, rzeczywiście, nie doczytałem całego tytułu, no ale rano jest. xD

No to w takim razie możemy spekulować, co to będzie... Może jakiś itemek z AP, tylko tym razem troszkę mniejszym i skillem stunującym? Idk, trzeba czekać... :s

zSCFQrN.png

Opublikowano

No, rzeczywiście, nie doczytałem całego tytułu, no ale rano jest. xD

No to w takim razie możemy spekulować, co to będzie... Może jakiś itemek z AP, tylko tym razem troszkę mniejszym i skillem stunującym? Idk, trzeba czekać... :s

Mi się wydaje, że poprawią zadawany DMG podczas czegoś ;d Np. podczas stuna skille zadają 20% więcej dmg, czy coś ;p

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

­Szkoda, był to jeden z moich ulubionych przedmiotów... Dawał dużą ilość AP, cdr i ogromnego bursta......

Opublikowano

No to ładne buffy musieliby dać. Nie stworzą nowego, podobnego przedmiotu bo sytuacja by sie powtórzyła.

Pewnie dadzą więcej dmg ze skilli bo jakby dali coś w stylu 20% wiecej ze skilli jak trafi np Q to bez sensu.

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! MÓJ MAIN -.-

VEIGAR BEZ TEGO BĘDZIE TEZ OP, ALE TO ROBIŁO Z NIEGO PRO ;f

Rushowałem zawsze DFG.. Combo i nawet ad na midzie się składał... E W DFG Q R ;/

giń 

troche taki nerf dla ahri :/ 

Opublikowano

hu.j nie pogram na bolu i L# już fizzem, ahri, syndra, został mi xerath <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...